Ruim twintig jaar geleden vertrok de Nederlandse familie die aan het roer staat van Axial Vinos naar Spanje om hun droom na te jagen: ooit zelf wijn maken. Inmiddels zijn ze eigenaar van drie bodega’s en maken ze unieke wijnen veelal van de garnachadruif. De liefde voor deze druif is zo groot dat zij er startend op ‘Internationale Garnacha Dag’ een culinaire week aan wijden. Bij verschillende restaurants geniet je van 18 t/m 25 september van een heerlijk Chef’s Menu gecombineerd met de Spaanse wijnen van Axial Vinos.
Schuif je aan in Amsterdam, Rotterdam of Arnhem?
Liefhebbers van de Mediterrane eetcultuur kunnen hun hart ophalen bij de leukste restaurants met Spaanse invloeden in Amsterdam, Rotterdam en Arnhem. Vier gangen lang kun je jezelf laten verrassen door de lekkerste creaties van de chef. Natuurlijk met zorg gekoppeld aan de wijnen van Axial Vinos. Schuif met vrienden en familie aan bij Restaurant Barca in Amsterdam, Restaurant Ayla en Lokanta Proeflokaal in Rotterdam of Restaurant Retiro in Arnhem.
Niet alleen de dag van de druif wordt deze week gevierd, maar ook het feit dat de veelvuldig bekroonde wijnen van Axial Vinos ein-de-lijk voor iedereen te proeven en verkrijgen zijn in Nederland. Dat is een bijzonder etentje waard!
Speciaal én extra voordelig menu
Tijdens Garnacha Week bieden alle restaurants een uniek én extra voordelig 4 gangen verrassingsmenu aan in combinatie met het zorgvuldig voorgeproefde wijnarrangement van Axial Vinos. Ieder restaurant heeft een uniek creatief keukenteam, dus ieder menu is weer anders. Kun je geen genoeg krijgen van de wijnen van Axial Vinos? Dan schuif je toch nog een keer aan, op een andere plek! Gedurende deze week kun je direct via het restaurant van jouw keuze reserveren voor het Garnacha Week Menu.
Op www.garnachaweek.nl vind je alle ins en outs over dit culinaire festijn.