fbpx

Proefbox

Organiseer thuis je eigen Tapas & Vino proeverij

Nu we met zijn allen veel thuis zijn kunnen we het maar beter extra gezellig maken. Met de ‘do it yourself’ Tapas & Vino proefbox haal je de wijnproeverij naar jouw woonkamer en leer je de kneepjes van het proeven.

Tapas & Vino proefbox

Voor de Tapas & Vino proefbox hebben we heerlijke Spaanse wijnen geselecteerd die veelvuldig bekroond zijn door wijncritici. Én die natuurlijk ook bij onszelf heel goed in de smaak vallen. Destino zorgt voor vier heerlijke hapjes die perfect combineren met de wijnen.

In de proefboxen vind je twee topwijnen (wit én rood), een aromawiel, proefformulieren, wijnnotities (in gesloten envelop) en een stappenplan proeftechniek. Verder krijg je vier matching hapjes, bestaande uit een koude én een warme tapa bij zowel de witte als de rode wijn, bereid door de chef van restaurant Destino.

Fotocredits: Sophia van den Hoek

Ophalen in Rotterdam

De Tapas & Vino box kan voor iedere zaterdag worden besteld (uiterlijk vrijdag bestellen) en dient bij Destino te worden opgehaald op een nader af te spreken tijdstip (zaterdagen tussen 15:00 en 17:30). Helaas kunnen we de box niet opsturen i.v.m. versheid van de gerechten.

Fotocredits: Sophia van den Hoek

De wijnen in de proefboxen:

Tapas & Vino proefbox voor 2 personen: €34,50 p/p*

  1. Lúculo Blanco van La Casa de Lúculo uit Navarra, Spanje
    Gecombineerd met matching tapas van Destino (koud & warm)
  2. Las Margas van Bodem Bodegas uit Cariñena
    Gecombineerd met matching tapas van Destino (koud & warm)

* Je kunt met meerdere personen wijnproeven, de meerprijs per extra persoon voor de hapjes is €20. Graag aangeven op het formulier.

Geef je bestelling door

Vul hieronder je gegevens in om je bestelling door te geven. We sturen je een tikkie en na ontvangst van de betaling kunnen we het tijdstip om de box op te halen afstemmen. ¡Salud!

Indien je voor meer personen hapjes wilt bestellen kun je contact opnemen via info@dewijnwijven.nl