Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wijnwijven X Vessel 11

januari 27, 2016 @ 8:00 pm - 10:00 pm

€25

In 2016 zullen De Wijnwijven een maandelijks terugkerend wijnevenement organiseren op Vessel 11. Iedere laatste woensdag van de maand kan je hier genieten van de mooiste wijnen geselecteerd door De Wijnwijven en de lekkerste hapjes uit de keuken van V11. Iedere maand is er een ander verrassend thema.

De Wijnwijven zijn twee vriendinnen die een grote passie voor wijn delen. Stoere ‘wijven’ die je op hun eigen, originele manier alles over wijn kunnen vertellen.

Tijdens de wijnavonden zullen De Wijnwijven je op een informele en speelse wijze kennis laten maken met de geselecteerde wijnen.

Hoe proef je nou eigenlijk? En wat proef je precies? Met behulp van een aromawiel leren we je om de verschillende smaken te herkennen. En voor wie graag vastlegt wat ie proeft hebben we een proefformulier ontwikkeld.

Onze events draaien om leren proeven, nieuwe wijnkennis opdoen, gezellig borrelen met heerlijke wijnen en snacks en natuurlijk andere winelovers ontmoeten.

De 1e Wijnwijven X Vessel 11 is het thema Winter Wonderland.

We wachten al maanden tot de winter echt haar intrede doet. Gaat het nog komen of toch niet? Zolang het nog kan willen we nog genieten van de dikste, stoerste en meest robuuste winterwijnen. Wil je dit niet missen meld je dan van tevoren aan via barbara@dewijnwijven.nl

Gegevens

Datum:
januari 27, 2016
Tijd:
8:00 pm - 10:00 pm
Kosten:
€25

Locatie

Lichtschip Vessel 11
Wijnhaven t/o 101
Rotterdam, 3011 WN Nederland
+ Google Maps
Website:
www.vessel11.nl