Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

SECRET TASTING

februari 10, 2017 @ 8:00 pm

De Wijnwijven hebben grootse plannen voor 2017 en luiden het nieuwe jaar in met een nieuw concept: Secret Tastings. Een aantal keer per jaar tref je ons op onverwachte en bijzondere locaties in verschillende steden. De plaats maken we vooraf bekend, de exacte locatie blijft TOP SECRET en hoor je pas de dag van de Secret Tasting. Aanmelden is verplicht en er zijn beperkte plekken beschikbaar.

De Wijnwijven organiseren originele pop-up wijnfeestjes en gezellige thematische proeverijen met een dikke knipoog. Deze stoere ‘wijven’ vertellen je op hun eigen, originele manier alles over wijn. Elke proeverij bestaat in de basis uit: een uitleg over proeftechnieken, ondersteunende begeleiding van de wijnen door middel van een speciaal aromawiel en het vergelijken en ontleden van de wijnen met een handig proefformulier.

Voor de 1e editie gaan we naar Maassluis. Wijnwijf Kim kent alle bijzondere plekjes van deze stad op haar duimpjes en zij heeft dus ook een verrassende plek gevonden voor de aftrap van dit concept.

Tijdens deze Secret Tasting proeven we 6 heerlijke wijnen met lekkere culinaire hapjes op een bijzondere plek. Na afloop borrelen we door met de open wijnen en gaat het volume omhoog. Neem je dansschoenen dus maar mee 😉

Who is up for this?

Datum: 10 februari 2017
Tijd: 20:00 tot ?
Locatie: TOP SECRET
Stad: Maassluis
Prijs: €25,00 p.p

Aanmelding en betaling vooraf via: info@dewijnwijven.nl – zet jezelf op aanwezig op Facebook

Gegevens

Datum:
februari 10, 2017
Tijd:
8:00 pm
Evenement Tags:
, ,